UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Miten pystytte tekemään kotisivut noin 50% halvemmalla kuin suomalaiset kilpailijanne?

Tärkein syy on se, että palkkakustannuksemme ovat huomattavasti pienemmät, kuin Suomessa. Ja tietysti muutkin kustannukset ovat pienemmät, kuten vuokra- ja kirjanpitokustannukset. Myös Viron verotus on huomattavasti Suomea yrittäjäystävällisempi.

2. Minä olen Suomessa, mutta te olette Virossa. Miten pystyn kertomaan teille, millaiset kotisivut haluan?

Voit soittaa meille ja kertoa, millaiset sivut haluat. Tai voit lähettää word-tiedoston, johon olet merkinnyt, millaiset sivut haluat. Voit myös näyttää, millaiset sivut miellyttävät sinua – voimme tehdä sitten samanlaiset sivut. Ennen sivustojen tekoa teemme sinulle muutaman ehdotuksen, miltä sivustosi voisi näyttää. Tämä takaa sen, että sivuistasi tulee justiin sellaiset kuin haluat.

3. Voinko luottaa teihin? Eli kun maksan rahat, niin saanko varmasti tilatun palvelun?

Kyllä varmasti. Tyytyväiset asiakkaat ovat elinehtomme. Jos emme toimisi luotettavasti, voisimme laittaa yrityksemme kiinni samantien. Ja palveluista maksat joka tapauksessa vasta jälkikäteen.

4. Kuinka nopeasti kotisivut valmistuvat?

Se riippuu siitä, millaiset kotisivut haluat. Tekeminen voi ottaa aikaa muumasta päivästä moneen kuukauteen. Jos haluat nopeita muutoksia nykyiseen sivustoosi, olemme käytettävissäsi 24/7. Muutosten tekeminen vie aikaa yleensä muutaman tunnin.

5. Saanko teiltä palvelua suomeksi?

Kyllä varmasti. Tarjoukset, sopimukset ja kaikki muu yhteydenpito tapahtuu meidän kanssa suomen kielellä.

6. Mistä saan tekstit sivustolleni?

Voit kirjoittaa tekstit itse. Jos et halua kirjoittaa tekstejä itse, autamme mielellämme. Voimme kirjoittaa tekstit puolestasi tai käytämme siihen alihankkijoidemme apua. Olemme valmiit myös kääntämään tekstejä muille kielille, esim viron, venäjän ja englannin kielelle.

7. Pystyykö sivustolleni tekemään muutoksia sivuston valmistumisen jälkeen?

Kyllä vain! Yleensä käytämme WordPress pohjaa, jota on erittäin helppo muokata myöhemmin. Teemme mielellämme sivustoosi muutoksia myöhemmin, ja se ei maksa paljon, koska tunnemme sivustosi pohjan hyvin.

8. Onko laskutuksessanne ALV 0%?

Kun kyseessä on EU:n sisäinen yritysten välinen kauppa, on laskutuksen arvonlisävero 0%. Jotta voisimme laskuttaa sinua ALV 0%, sinun tulee lähettää meille yrityksesi Y-tunnus.

9. Kuuluvatko kotisivun tekstitykset ja kuvat hintaan?

Yleensä eivät kuulu. Jos haluat, että me kirjoitamme tekstit sivullesi, on kyse sisällöntuotannosta ja laskutamme siitä erikseen. Kuvat voimme tilata esim. kuvapankista tai käyttää sinulla jo olevia kuvia. Kuvapankin kuvat ovat yleensä maksullisia, ja sen takia laskutamme niistä erikseen.

10. Miten pääsen Googlen hakutuloksissa ensimmäiselle sijalle?

Erittäin hyvä kysymys. Hyvän sijan saavuttaminen edellyttää pitkäjänteistä työtä, usein kyseessä on jopa 6-12 kk projekti. Se edellyttää nettisivujesi sisällön optimoimista, sisällöntuotantoa, linkkien luomista jne. Me voimme tehdä sivustollesi alustavan hakukoneoptimoinnin, mutta koska emme ole varsinaisia alan asiantuntijoita, tilaamme pitemmät ja monimutkaisemmat projektit yhteistyökumppaneiltamme.